Problem Setting up Blog (WP 3.0.1)

resolved (4 posts) (2 voices)

  1. wowzers3888
    Member

    I am trying to set up the blog page on my site and I am getting the error:

    Fatal error: Using $this when not in object context in /wp-includes/default-widgets.php on line 537

    This error shows up in the sidebar of the blog page.

    Also, I am not able to switch my sidebar or add custom header teaser text on the page. I make the changes, then hit update, and then the page goes back to the defaults.

    I am running WP 3 .0.1. Thanks

    Posted 7 years ago #
  2. Webtreats
    Support

    Hi wowzers3888,

    Applying the update to inFocus available through "Downloads" tab in your ThemeForest admin panel will resolve the issues you're having.

    If you'd like to just apply the updates for your issues replace the following files on your server with the ones in the .zip file attached to this post:

    wp-content/themes/infocus/lib/admin/post-options.php
    wp-content/themes/infocus/lib/classes/sidebar-generator.php
    wp-content/themes/infocus/lib/admin/tinymce/tinymce.php

    Attachments

    1. wp_3_fix.zip (6.3 KB, 16 downloads) 7 years old
    Posted 7 years ago #
  3. wowzers3888
    Member

    Works perfect!

    Thanks for the fast response.

    Posted 7 years ago #
  4. Webtreats
    Support

    You're welcome wowzers3888,
    Glad to hear it worked.

    Posted 7 years ago #

Reply

You must log in to post.

Construct WordPress Theme
Construct wordpress theme
Myriad WordPress Theme
Myriad wordpress theme
Method WordPress Theme
Method wordpress theme
Fusion WordPress Theme
Fusion wordpress theme
Elegance WordPress Theme
Elegance wordpress theme
Echelon WordPress Theme
Echelon wordpress theme
Dejavu WordPress Theme
Dejavu wordpress theme
Modular WordPress Theme
Modular wordpress theme