Image Invalid in Slider on Home Page

open (3 posts) (2 voices)

  1. Joe_Boston
    Member

    I installed InFocus as a theme on a Bitnamp WAMP Stack wordpress. This defaults to the url "sitename/wordpress". After running successfully for several months I wanted to change the URL to just "sitename" and I followed instructions at https://wiki.bitnami.com/Components/Apache#How_to_change_the_URL.3f for the native installer for windows bnconfig.exe --appurl
    This worked except that on the homepage sliders for the InFocus theme I now keep getting Invalid Image in the slider image box. I tried deleting the slider and then readded and the same results. The website is http://www.great-dome.com

    Any suggestions?

    Posted 1 year ago #
  2. meenalok
    Member

    I think one image that I've attached here is not displaying. I have checked that this image is of year 2015 and others are of 2016. I recommend you to upload it again and clear the cache if you are using in plugin. Do not delete the slider just delete this image if already present and then upload again. Hope your problem will resolve! Lol

    Posted 1 year ago #
  3. meenalok
    Member


    Attachments

    1. thumb.png (96 KB, 1 downloads) 1 year old
    Posted 1 year ago #

Reply

You must log in to post.

Construct WordPress Theme
Construct wordpress theme
Myriad WordPress Theme
Myriad wordpress theme
Method WordPress Theme
Method wordpress theme
Fusion WordPress Theme
Fusion wordpress theme
Elegance WordPress Theme
Elegance wordpress theme
Echelon WordPress Theme
Echelon wordpress theme
Dejavu WordPress Theme
Dejavu wordpress theme
Modular WordPress Theme
Modular wordpress theme