Galleria Image is not running on the first page but work on another

pending (9 posts) (2 voices)

  1. LAULAGNET
    Member

    Hello,
    I created a picture gallery in a page.
    Operating properly. No problems.
    I use this page to the first page of the site.
    When I view the first page of the website gallery does not work.

    Pictures are one below the other.

    Why?
    Construction site, I can not give you the URL public because the site is closed.
    In privately if desired.

    Thank you to respond quickly

    Attachments

    1. page-ok.jpg (98.4 KB, 3 downloads) 2 years old
    2. homepage.jpg (78.2 KB, 3 downloads) 2 years old
    Posted 2 years ago #
  2. Elliott
    Support

    Hello LAULAGNET,

    Try surrounding your code with [raw] [/raw] tags.

    Posted 2 years ago #
  3. LAULAGNET
    Member

    It doesn't work.
    With [raw] code does not work and is visible in the front office

    Attachments

    1. WP-with-[raw].png (1.8 KB, 1 downloads) 2 years old
    2. with-[raw].png (23.7 KB, 2 downloads) 2 years old
    Posted 2 years ago #
  4. Elliott
    Support

    Try deactivating all of your plugins and send us a link.

    Posted 2 years ago #
  5. LAULAGNET
    Member

    I can give you a private acces, more easy for me !
    Can we have a private conversation ?

    Posted 2 years ago #
  6. LAULAGNET
    Member

    I have try deactivating all plugins
    Same problem

    I have to give this site before the weekend
    Is it possible to be more effective in solving this problem?

    Can you connect to my wordpress administration?

    Posted 2 years ago #
  7. Elliott
    Support

    Are you using static pages in Dashboard > Settings > Reading? If so then remove them.

    Posted 2 years ago #
  8. LAULAGNET
    Member

    No i don't use

    Attachments

    1. reading.png (19.7 KB, 1 downloads) 2 years old
    Posted 2 years ago #
  9. LAULAGNET
    Member

    This problem does not advance.

    I notice that when in Myriad> homepage

    If I duplicate the code of the gallery in Custom Homepage Text gallery work.

    If I leave empty Custom Homepage> gallery does not work but it is not at the good. But the gallery is not in the right place because it is above the additional page

    Posted 2 years ago #

Reply

You must log in to post.

Construct WordPress Theme
Construct wordpress theme
Myriad WordPress Theme
Myriad wordpress theme
Method WordPress Theme
Method wordpress theme
Fusion WordPress Theme
Fusion wordpress theme
Elegance WordPress Theme
Elegance wordpress theme
Echelon WordPress Theme
Echelon wordpress theme
Dejavu WordPress Theme
Dejavu wordpress theme
Modular WordPress Theme
Modular wordpress theme