Facebook Like Box In Focus Theme Not displaying in footer

pending (6 posts) (4 voices)

  1. jayzeebe
    Member

    Greetings! I tried to use the HTML5 and XFBML code in the widget footer section for a facebook like box. No matter what I try (i.e. change width or height) the box will not display. What should I do? Is there a simple fix?

    Posted 5 years ago #
  2. Hi!

    There's also a JS needed for FBML code, have you inserted it in your additional headers? Please send us a link to your page.

    []'s

    Posted 5 years ago #
  3. jayzeebe
    Member

    It's working now. Thank you. I tried to use the shortcode for youtube video and it wouldn't work once I placed the video URl in between the quotations. I wanted to utilize the codes for controlling the video. I am now using YouTube code. Is there any reason why the shortcodes are not working properly?

    Posted 5 years ago #
  4. jayzeebe
    Member

    Thank you. I am all set.

    Posted 5 years ago #
  5. Hey! I'm trying to do something similar, but I think maybe Facebook's plugin directions have changed?

    I'm attaching a screenshot of the directions they gave me. I added the first two blocks of code to the "Additional Headers" box (at the very bottom of the General Settings page), & the third block of code to the "Homepage Outro Text" box (at the very bottom of the Homepage settings page).

    It displays, but it doesn't seem to realize when I'm logged into Facebook (there's a Sign Up link instead), & clicking the "Recommend" button doesn't do anything. It also doesn't show any of the profile pics for anybody who's already "liked" the page.

    I'm guessing that the first 2 pieces of code need to go somewhere other than the "Additional Headers" box? The particular directions for where to insert the code are in the attached screenshot.

    EDIT: O, & my site is http://www.selcouthmassage.com.

    Attachments

    1. Screen_Shot_2013-07-10_at_3.20.06_P·M.png (79.5 KB, 0 downloads) 4 years old
    Posted 4 years ago #
  6. Elliott
    Support

    It seems to be working on my end. Try clearing your browser cache.

    Posted 4 years ago #

Reply

You must log in to post.

Construct WordPress Theme
Construct wordpress theme
Myriad WordPress Theme
Myriad wordpress theme
Method WordPress Theme
Method wordpress theme
Fusion WordPress Theme
Fusion wordpress theme
Elegance WordPress Theme
Elegance wordpress theme
Echelon WordPress Theme
Echelon wordpress theme
Dejavu WordPress Theme
Dejavu wordpress theme
Modular WordPress Theme
Modular wordpress theme